Türkiye’de ilk, kişiye özel eğitimle, uygun fiyatlarla, profesyonel kurgu laboratuarında eğitim! Sektörde En Çok Kullanılan Bu Yazılımı Öğrenme Amacın Ne Olursa Olsun, En İyisinden Olsun!
After Effects Kursu; tek hayali görsel efekt yapmak olan, after effects programı konusunda kendini geliştirmek isteyen, kısacası compositing nasıl yapılır sorusuna cevap arayan ve post-prodüksiyon alanında çalışmak istiyorum diyen herkes için uygundur.
Özel ders olarak yapılan bu kursta, katılımcıları eşsiz bir deneyim bekliyor. Profesyonel kurgu laboratuarında, birebir ve etkili eğitim alıyorsunuz.
Ortalama ders saati ve anlatılacak konular kişiye özel belirleniyor.
Dilerseniz online olarak da bu eğitimi alabilirsiniz.
Tüm eğitim materyalleri tarafımızdan sağlanıyor.
Başka şeyler danışmak veya tanışmak için bize ulaşın.
Eğitimimizi 14 saat alırsanız 2 saat; 16 saat alırsanız tam 4 saat bizden hediye!
Üstelik online ödeme ile 3 taksite vade farksız toplam 9 takside kadar ödeme yapabilirsiniz.
Dilerseniz kredi kartı ile güvenli online ödeme yapabilirsiniz, dilerseniz indirimli olarak havale veya nakit ödeyebilirsiniz.
Kaan Zeybek, İstanbul Üniversitesi-Radyo Televizyon Sinema bölümü mezunudur. Üniversite yıllarının başından itibaren görsel efekt, animasyon, motion graphic ile ilgilenmeye başlamıştır. Öğrencilik yıllarında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Stüdyolarında görevli eğitmen olarak çalıştı. ‘Devr-i Adem’ animasyon filmi ile Adana Altın Koza film festivalinde 2. olmuş ve kısa metraj dalında 3 yıl üst üste birinci olan animasyon filmlerin görsel efektlerini yapmıştır.
Post prodüksiyon alanında yurtiçi ve yurtdışı birçok projede yer almıştır. Film, klip, belgesel, reklam, tanıtım alanında bir çok markaya ve ajansa freelance hizmet vermektedir.
1.After Effects programı nedir?:Video nedir? FPS nedir? Video ve görseller üzerinde çalışma, örneklerle AE turu. Arayüz tanıtımı, Dosya tipleri. İkonların anlamı. Format özellikleri. Aspect Ratio ve çözünürlükler.
2. Kompozisyon: Kompozisyon ve psd dosyasını açmak, alpha channel ayarları. Footage panelinin kullanılması, in-out point nedir? Kompozisyona layer (katman) eklenmesi, layer sırasının etkisi, süre ve hız ayarlama. Layer ayarlamaları.
3. Animasyona Giriş: Key frame oluşturma. Transform özellikleri, key frame’ler arasında hareket etme.
4. Motion Tracking: Motion tracking. stabilize motion. Motion track türleri için örnek çalışmalar, null object ve parent oluşturma.
5. Maskeleme, Alpha Channel, Track Mate: Mask işlemi. Mask path ve özellikleri. Birden fazla maskı birbirine ekleme ve çıkarma. Track matte nedir?
6. Green Box / Bluebox (keying): Green box ve blue box’da çekilmiş görüntüleri işleme. Rotoscoping, Rotobrush işlemleri.
7. 3D Compositing (1): 3D sahne kullanımı, kamera kullanımı, x-y-z eksen hareketi. Işık kullanımı, türleri, hareketi, ışık – gölge – nesne ilişkisi ve ayarları.
8.3D Compositing (2): Kamera özellikleri, lens farkları, alan derinliği. Orbit/Pan/Tilt özellikleri, Null ve kamera bağlantısı.
9.Compositing:: Haritada istenen yere yaklaşma veya uzaklaşma.
10.Compositing (2): Bomba, silah vs. VFX sahnelerinin hazırlanması.
11.Puppet Pin: Çizgi film ve animasyon sahnelerine giriş.
12.Camera Mapping ve Export: Track matte, Null bağlantıları ve detaylı export.
—
SinePlus Akademi’nin izni ve haberi olmaksızın içeriği kopyalamak ve dağıtmak suçtur.Lalegül Sokak No:7 Levent Elmas Studio D:1 4.Levent/Kağıthane/İstanbul
0540 456 78 78 | info@sineplusakademi.com